Unike kunder

Mange av aktørene som velger å jobbe med oss er bransjeledende innen sitt fagfelt. De tilbyr markedet høy kompetanse og kvalitet i sine produkter og tjenester. Noe som innebærer at våre kunder gir oss stor tillit.

Omfanget på prosjektene vi får være med på, sier mye om den levende profesjonalitet, lojalitet og kompetanse vi leverer. 

Se mer!

Riggen Goliat

Goliat er verdens største og mest komplekse FPSO (flytende produksjonsenhet). Vi fikk levere fagpersonell til utbygningen og vedlikeholdet av Goliat, på verdens største verft i Ulsan, 
Sør-Korea. Etter konstruksjonen og boksering til Barentshavet, ble vi også involvert i forberedelsene til produksjonen som startet i 2016. 

Lojalitet, profesjonalitet

og kompetanse.

Bli kjent med oss

Olje- & gassfelt

Johan Sverdrup er det tredje største olje- og gassfeltet i Nordsjøen, og et av de viktigste industriprosjektene i Norge de neste 50 årene. På grunn av størrelsen på det gigantiske prosjektet vil feltet utvikles i to trinn og med totalt fem permanente plattforminstallasjoner.

Vi er involvert i fase 1, både på land og til sjøs, som nå er fullført. Fase 1 startet i oktober 2019, og fase 2 er planlagt å begynne i slutten av 2022. Hele utviklingsfasen løper fra 2015 til 2025.

Fartøy

På vegne av våre kunder har vi vært involvert i vedlikehold og bygging av Petrojarl, Glen Lyon og nå sist Njord Bravo. Disse har vært stasjonert på verft i Norge og i Nederland. 

Alle skipene er unike i sitt slag, da disse fartøyene både er lagring – og produksjonsskip og det tredje er et forsyningsskip. 

Interessert?

Skriv inn nummer og e-post så kontakter vi deg!

Takk, interessen din er registrert!